סלט גזר וקישואים עם שומשום
מצרכים
2 גזרים
2 קישואים
רבע כוס שומשום
לרוטב:
רבע כוס שמן זית
רבע כוס מיץ לימון
1 כפית דבש
2 שיני שום כתושות
1 כפית ג’ינג’ר מגורר
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1. קולפים את הגזרים והקישואים. מסירים מהם רצועות בקולפן. מתקבלות רצועות דקות מאוד ומסולסלות מעט. מניחים את רצועות הגזר והקישואים בצלחת הגשה.
2. קולים את השומשום במחבת חמה מאוד ויבשה. מפזרים על הירקות.
3. שמים את כל חומרי הרוטב בצנצנת עם סגירה הרמטית. מנערים היטב, יוצקים על הסלט ומגישים
עובדה קבועה זה מכבר שקורא יסיח את דעתו מהתוכן הקריא של הדף כאשר הוא מסתכל על הפריסה שלו. המטרה בשימוש בלורם איפסום היא שיש בה התפלגות נורמלית פחות או יותר של אותיות, בניגוד לשימוש ב’תוכן כאן, תוכן כאן ‘, מה שהופך אותו למראה כמו אנגלית קריאה. חבילות פרסום שולחניות רבות ועורכי דפי אינטרנט משתמשים כעת ב- Lorem Ipsum כטקסט המודל המוגדר כברירת מחדל, וחיפוש אחר ‘lorem ipsum’ יגלה אתרי אינטרנט רבים שעדיין בחיתוליהם. גרסאות שונות התפתחו עם השנים, לפעמים במקרה, לפעמים בכוונה (הומור מוזרק וכדומה).